skip to Main Content

Verkkokaupan Tilaus- ja toimitusehdot

Voimassa 12.4.2020 alkaen

Verkkokaupan tuotteita myy Kiveen Kaiverrettu Oy y-tunnus 3122344-2. Myymme tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille Suomeen. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja postikulujen muutoksiin.

Tilaaminen

Tuotteet tilataan pääsääntöisesti internetin välityksellä osoitteesta www.kiveenkaiverrettu.fi ostoskorin kautta.

Kaikki tilaukset vahvistetaan sähköpostilla, jossa ilmoitetaan tilauksen hinta, toimituskulut sekä tilatut tuotteet. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä.

Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Tilausvahvistus

Lähetämme sähköpostitse tilausvahvistuksen, josta näet:

  • Tilausnumeron
  • Laskun loppusumman

Maksutavat

Tuotteet ja niiden postikulut maksetaan tilauksen yhteydessä.

Verkkokaupassa voidaan maksaa seuraavilla maksutavoilla: Nordea, Osuuspankki, Danske Bank, LähiTapiola, Aktia, Nooa, Paikallisosuuspankit, Säästöpankit, Handelsbanken, S-Pankki, Ålandsbanken.

Korttimaksutavat: Visa, Visa Electron, MasterCard ja American Express.

Mobiilimaksutavat: Pivo, MobilePay ja Siirto

Lasku- ja osamaksutavat: Jousto

Maksaminen tapahtuu Checkout Finland Oy:n sivuston kautta.

Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Checkout Finland Oy (2196606-6) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Checkout Finland Oy näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Checkout Finland Oy:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Verkkopankit

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Checkout Finland Oy (2196606-6) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

Toimitusaika

Postitamme tuotteita jokaisena arkipäivänä. Tilaustuotteen erillisessä muotoilussa toimitusaika on pääsääntöisesti 7 arkipäivää maksusuorituksen saapumisesta. Kun maksusuoritus näkyy Kiveen Kaiverretun tilillä, tilaamasi tuotteet siirtyy muotoiluun. Epäselvät oma teksti-tiedot voivat pidentää toimitusaikaa. Poikkeavista toimitusajoista tiedotetaan tilausvahvistuksen yhteydessä.

Toimitustapa ja toimituskulut

Toimitukset Postin kautta

Tilauksesi toimitetaan osoitettasi lähimpään Postin pisteeseen ja halutessasi voit tilata myös suoraan kotiin. Saat tekstiviestin tai sähköpostin heti, kun tilaus on noudettavissa. Toimituskulut sisältävät posti- ja pakkauskulut. Toimitamme tilaukset pakettina, jota voi seurata lähetystunnuksella. Lisätietoja pakettivaihtoehdoista maksuista ja kuljetustavoista saat osoitteesta www.posti.fi

Vaihto- ja palautusehdot

Asiakkaalla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita. Kiveen Kaiverrettu Oy vastaa palautuksista aiheutuvista kuluista.

Ota aina ensin yhteyttä tai soittamalla numeroon 010 2997960, ennen palauttamista ja muista liittää palautuksen mukaan seuraavat tiedot:

  • tilausnumerosi nimesi, osoitteesi ja puhelinnumerosi
  • sekä kopio tilausvahvistuksesta.

100 % Tyytyväisyystakuu

Jos asiakas ei ole täysin tyytyväinen Kiveen Kaiverrettu Oy:ltä ostettuun tuotteeseen, asiakas voi vaihtaa sen toiseen saman tuoteryhmän tuotteeseen 30 päivän kuluessa tilauksen ostopäivästä, vaikka ostettua tuotetta olisi käytetty. Tyytyväisyystakuu on voimassa 30 päivää ja vaihto tehdään alkuperäistä kuittia vastaan. Tyytyväisyystakuun nojalla vaihdettuja tuotteita ei voi palauttaa.

Palautusosoite:

Palautusositteen saat otettuasi yhteyttä tai numeroon 010 2997960 palautuksestasi.

Emme vastaanota palautuksia yli 14 vrk kuluttua toimituksesta.

Ongelmatilanteet kuljetuksessa sekä viallisten tuotteiden osalta.

Mikäli tuote on kadonnut kuljetuksen aikana, ota yhteyttä postin kuljetukseen sekä tai soittamalla 010 2997960.

Vioittunut tai asiakkaalle on toimitettu väärä tuote, tulee asiakkaan ilmoittaa virheestä välittömästi osoitteeseen tai soittamalla 010 2997960.

Ilmoitus virheellisestä toimituksesta tai viallisesta tuotteesta on tehtävä 14 päivän sisällä tuotteen vastaanottamisesta. Jos paketti on vioittunut postissa, on tuotteesta tehtävä reklamaatio osoitteeseen .

Muuta

Kiveen Kaiverrettu Oy käsittelee kaikki asiakastiedot täysin luottamuksellisesti ja sitoutuu olemaan luovuttamatta asiakastietoja kolmannelle osapuolelle. Tilauksentekijä antaa suostumuksen tietojen tallentamiseen ja niiden käsittelyyn Kiveen Kaiverrettu Oy asiakasrekisteriin henkilötietolain mukaisesti.

Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme. Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin ja hyväksyttävä toimitusehdot.

Tilauksen tehdessä asiakas hyväksyy, että hänelle saa lähettää arvostelu lomakkeen sähköpostitse.

Back To Top