skip to Main Content

Verkkokaupan Tilaus- ja toimitusehdot

Voimassa 12.4.2020 alkaen

Verkkokaupan tuotteita myy Kiveen Kaiverrettu Oy y-tunnus 3122344-2. Myymme tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille Suomeen. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja postikulujen muutoksiin.

Tilaaminen

Tuotteet tilataan pääsääntöisesti internetin välityksellä osoitteesta www.kiveenkaiverrettu.fi ostoskorin kautta.

Kaikki tilaukset vahvistetaan sähköpostilla, jossa ilmoitetaan tilauksen hinta, toimituskulut sekä tilatut tuotteet. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä.

Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Tilausvahvistus

Lähetämme sähköpostitse tilausvahvistuksen, josta näet:

  • Tilausnumeron
  • Laskun loppusumman

Maksutavat

Tuotteet ja niiden postikulut maksetaan tilauksen yhteydessä.

Verkkokaupassa voidaan maksaa seuraavilla maksutavoilla: Nordea, Osuuspankki, Danske Bank, LähiTapiola, Aktia, Nooa, Paikallisosuuspankit, Säästöpankit, Handelsbanken, S-Pankki, Ålandsbanken.

Korttimaksutavat: Visa, Visa Electron, MasterCard ja American Express.

Mobiilimaksutavat: Pivo, MobilePay ja Siirto.

Lasku- ja osamaksutavat: Jousto ja OP Lasku.

Maksaminen tapahtuu Paytrail Oyj:n sivuston kautta. Lue lisää.

Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä Kiveen Kaiverrettu tiimiin.

Pankkimaksut

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.
Voit maksaa Aktian, Danske Bankin, Handelsbankenin, Nordean, Oma Säästöpankin, Osuuspankin, POP-pankin, Säästöpankin, S-pankin ja Ålandsbankenin maksupainikkeilla. Tiliotteellasi maksunsaajana näkyy Paytrail Oyj, joka välittää maksusi Kiveen Kaiverrettu Oy:lle. Verkkokaupasta sinut ohjataan suoraan omaan pankkiisi suorittamaan maksu turvallisesti.

Mobiilimaksutavat

Mobiilimaksutavat Pivo, MobilePay ja Siirto ovat sovelluksessa toimivia palveluita, joilla voi maksaa verkko-ostoksia tilisiirtona tililtään tai korttimaksuna kortiltaan hyväksymällä maksun kyseisessä sovelluksessa.

Pivolla onnistuvat lisäksi Siirto-maksut, jolloin maksun voi hyväksyä missä tahansa Siirtoa tukevassa sovelluksessa.

Pivo
Käyttöehdot ovat tarjolla Pivon sivuilla.
Pivon käyttöehdot

MobilePay
Ehdot ovat tarjolla MobilePayn sivuilla.
MobilePayn ehdot

Siirto

Siirto-maksuihin sovellettavat ehdot:
OP:n yleiset euromaksuehdot (.pdf)
Siirto-palvelun käyttöehdot Nordealla (.pdf)

Lasku- ja osamaksupalvelut

Lasku- ja osamaksupalveluita Paytrailin kautta tarjoavat OP ja Jousto.

Luethan vielä rahoitusyhtiökohtaiset tarkemmat ehdot, jotka näet hyväksyessäsi maksun. Kun hyväksyt maksun, hyväksyt samalla rahoitusyhtiön ehdot.

Jousto
Jousto-tuoteseloste (.pdf)
Lue lisää: jousto.com

OP Lasku

OP Laskun luottosopimuksen ehdot (.pdf)
OP Laskun tuoteseloste kuluttajalle (.pdf)
Lue lisää: op.fi

Toimitusaika

Postitamme tuotteita jokaisena arkipäivänä. Tilaustuotteen erillisessä muotoilussa toimitusaika on pääsääntöisesti 7-14 arkipäivää maksusuorituksen saapumisesta. Kun maksusuoritus näkyy Kiveen Kaiverretun tilillä, tilaamasi tuotteet siirtyy muotoiluun. Epäselvät oma teksti-tiedot voivat pidentää toimitusaikaa. Poikkeavista toimitusajoista tiedotetaan tilausvahvistuksen yhteydessä, esim. kustomoiduissa tuotteissa.

Toimitustapa ja toimituskulut

Toimitukset Postin kautta

Tilauksesi toimitetaan osoitettasi lähimpään Postin automaattiin. Saat tekstiviestin tai sähköpostin heti, kun tilaus on noudettavissa. Toimituskulut sisältävät posti- ja pakkauskulut. Toimitamme tilaukset pakettina, jota voi seurata lähetystunnuksella. Lisätietoja pakettivaihtoehdoista maksuista ja kuljetustavoista saat osoitteesta www.posti.fi

Vaihto- ja palautusehdot

Asiakkaalla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita. Kiveen Kaiverrettu Oy vastaa palautuksista aiheutuvista kuluista.

14 päivän palautusoikeus ei koske tavaraa, joka valmistetaan tai jota muunnellaan vaatimustesi mukaisesti tai selvästi henkilökohtaisia tarpeitasi vastaavaksi, esimerkiksi tavara, johon on tehty kaiverrus tai nimikointi.

Ota aina ensin yhteyttä tai soittamalla numeroon 010 2997960, ennen palauttamista ja muista liittää palautuksen mukaan seuraavat tiedot:

  • tilausnumerosi nimesi, osoitteesi ja puhelinnumerosi
  • sekä kopio tilausvahvistuksesta.

100 % Tyytyväisyystakuu

Jos asiakas ei ole täysin tyytyväinen Kiveen Kaiverrettu Oy:ltä ostettuun tuotteeseen, asiakas voi vaihtaa sen toiseen saman tuoteryhmän tuotteeseen 30 päivän kuluessa tilauksen ostopäivästä, vaikka ostettua tuotetta olisi käytetty. Tyytyväisyystakuu on voimassa 30 päivää ja vaihto tehdään alkuperäistä kuittia vastaan. Tyytyväisyystakuun nojalla vaihdettuja tuotteita ei voi palauttaa.

Tyytyväisyystakuu ei koske tavaraa, joka valmistetaan tai jota muunnellaan vaatimustesi mukaisesti tai selvästi henkilökohtaisia tarpeitasi vastaavaksi, esimerkiksi tavara, johon on tehty kaiverrus tai nimikointi.

Palautusosoite:

Palautusositteen saat otettuasi yhteyttä tai numeroon 010 2997960 palautuksestasi.

Emme vastaanota palautuksia yli 14 vrk kuluttua toimituksesta.

Ongelmatilanteet kuljetuksessa sekä viallisten tuotteiden osalta.

Mikäli tuote on kadonnut kuljetuksen aikana, ota yhteyttä postin kuljetukseen sekä tai soittamalla 010 2997960.

Vioittunut tai asiakkaalle on toimitettu väärä tuote, tulee asiakkaan ilmoittaa virheestä välittömästi osoitteeseen tai soittamalla 010 2997960.

Ilmoitus virheellisestä toimituksesta tai viallisesta tuotteesta on tehtävä 14 päivän sisällä tuotteen vastaanottamisesta. Jos paketti on vioittunut postissa, on tuotteesta tehtävä reklamaatio osoitteeseen .

Muuta

Kiveen Kaiverrettu Oy käsittelee kaikki asiakastiedot täysin luottamuksellisesti ja sitoutuu olemaan luovuttamatta asiakastietoja kolmannelle osapuolelle. Tilauksentekijä antaa suostumuksen tietojen tallentamiseen ja niiden käsittelyyn Kiveen Kaiverrettu Oy asiakasrekisteriin henkilötietolain mukaisesti.

Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme. Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin ja hyväksyttävä toimitusehdot.

Tilauksen tehdessä asiakas hyväksyy, että hänelle saa lähettää arvostelu lomakkeen sähköpostitse.

Back To Top