Skip to content

Yhteistyökumppanit

Eläinsuojeluyhdistykset

Kaakkois-Suomen eläinsuojeluyhdistys logo

Kaakkois-Suomen eläinsuojeluyhdistys Ry

Kaakkois-Suomen eläinsuojeluyhdistys ry toimii Kaakkois-Suomessa ja on SEY Suomen Eläinsuojeluyhdistysten liitto ry:n jäsenyhdistys.

Hartolan Seudun eläinsuojeluyhdistys Ry logo

Hartolan Seudun eläinsuojeluyhdistys Ry

Hartolan seudun eläinsuojeluyhdistys ry on perustettu 16.4.2009 ja se on SEY Suomen Eläinsuojeluyhdistysten Liitto ry:n jäsenyhdistys. Käytämme yhdistyksestämme myös virallista lyhennettä HSESY ry. Toiminta-alueemme kattaa kuntia ja kaupunkeja Etelä-Savossa, Keski-Suomessa ja Päijät-Hämeessä.

Päijät-Hämeen eläinsuojeluyhdistys Ry logo

Päijät-Hämeen eläinsuojeluyhdistys Ry

Yhdistys rahoittaa toimintansa pääasiassa lahjoitusvaroin. Sopimuskunnat maksavat 15 vrk hoidon eläimistä, joita omistajat eivät nouda. Jäsenmaksuilla, lahjoituksilla, myyjäisillä, lipaskeräyksillä ja pysyvällä kirpputorilla mahdollistamme yhdistyksen toiminnan, eläinten steriloinnit, rokotukset sekä ruokarahat sekä eläimille katon pään päälle ennen kuin heille löytyy pysyvä huolehtiva koti.

Kouvolan Seudun eläinsuojeluyhdistys Ry logo

Kouvolan Seudun eläinsuojeluyhdistys Ry

Hämeenlinnan Seudun Eläinsuojeluyhdistys Ry logo

Hämeenlinnan Seudun Eläinsuojeluyhdistys Ry

Hämeenlinnan Seudun Eläinsuojeluyhdistys toimii Suur-Hämeenlinnan (Hämeenlinnan kantakaupunki, Hauho, Renko, Tuulos, Lammi, Kalvola), Hattulan ja Janakkalan alueella.

Tuhkaamot

Feniks Pieneläintuhkaamo logo

Feniks Pieneläintuhkaamo

Haluamme palvella parhaan ystäväsi viimeisellä matkalla. Lemmikkieläinten yksilölliset tuhkaukset ja hautauspalvelut Itä-Suomen alueella.

Sateenkaarisillan Pieneläinkrematorio logo

Sateenkaarisillan Pieneläinkrematorio

Lemmikin kuollessa suru on suuri. Surusta huolimatta myös käytännön asiat on kuitenkin hoidettava. Hoidamme tuhkauksen kauniisti ja vaivattomasti, lemmikkisi elämän arvoisella tavalla.

Metsäkulman Eläintuhkaus logo

Metsäkulman Eläintuhkaus

Olemme tukenanne pennuntuoksuisesta ajasta aina siihen asti, kun on aika sanoa viimeisen kerran vapaa. Tarjoamme monipuolisesti palveluita eläimen koko elinkaaren ajalle.

Mikkelin Lemmikkituhkaamo logo

Mikkelin Lemmikkituhkaamo

Lemmikin kuolema on suuri menetys. Haluamme olla tukenanne surun kohdatessa ja palvelemme teitä kaikissa rakkaan eläinystävänne pois nukkumiseen liittyvissä asioissa.

Noudamme lemmikkinne eläinlääkäriltä tai kotoa, mutta voitte myös tuoda hänet itse tuhkaamolle

Pieneläintuhkaamo Fauna logo

Pieneläintuhkaamo Fauna

Kun on tullut luopumisen aika, me autamme sinua käytännön järjestelyissä.
Hoidamme lemmikkisi tuhkauksen kauniisti ja arvokkaasti, lemmikin ainutkertaista elämää kunnioittaen.

Suomen Eläintuhkaus logo

Suomen Eläintuhkaus

Olemme vuonna 1988 perustettu Suomen vanhin yksityinen lemmikkieläinten tuhkauspalveluihin erikoistunut perheyritys Myrskylästä. Tarjoamme surun kohdatessa kaikki tuhkaamiseen ja hautaamiseen liittyvät palvelut sekä tuotteet saman katon alta.

Eläinklinikat

Aitovet Eläinklinikka Kouvola logo

Aitovet Eläinklinikka Kouvola

AitoVet on yksityinen ketjuunkuulumaton eläinlääkäriasema Kouvolan Aitomäessä hyvien kulkuyhteyksien varrella, maaseudun rauhassa. Aitovet Oy tarjoaa eläinlääkäripalvelut niin pien- kuin suureläimillekin.

Eläinklinikka Takala

Eläinklinikaltamme saavat avun niin pienet kuin isotkin eläinpotilaat. Hoidamme kissat, koirat, kanit ja muut jyrsijät, hevoset ja muut eläimet ammattitaidolla ja yksilöllisesti. Palveluihimme kuuluvat mm. eläinten pehmytosakirurgiset toimenpiteet, röntgenkuvaukset, ultraäänitutkimukset, hammashoidot, terveys-tarkastukset, rokotukset ja tunnistemerkinnät. Klinikaltamme saatavilla myös laadukkaat Specific kissan- ja koiranruoat.
Tuo lemmikkisi hyvään hoitoon!

Eläinhautausmaat

Lahden pieneläinhautausmaa logo

Lahden pieneläinhautausmaa

Lahden pieneläinhautausmaan hoito on siirtynyt helmikuusta 2016 lähtien Uudenkylän Metsäpalvelun hoitoon.

Back To Top